Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Audio (0)Auto's (1)Boeken (0)Cd's en Dvd's (0)Computer hardware (0)Diversen (4)Doe-het-zelf en Verbouw (7)Electronica (0)Elektra (0)Etenswaren (0)Fietsen en Brommers (0)Gezocht (0)Gezondheid (0)Huis en Inrichting (5)Kantoorartikelen (0)Kinderen en Baby's (0)Kleding (2)Motoren (0)Muziek en Instrumenten (0)Sieraden (0)Speelgoed (0)Verzamelen (0)


Originele Armani in complete maatseries

Ä 17,50

Sophie

Geplaatst op: 19-04-2016 | 1403 keer bekeken
Referentie: HANDELSONDERNEMINGEN-8
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
Handelsondernemingen.com
Handelsondernemingen.comHandelsondernemingen.com

Omschrijving

Wij leveren alleen originele Armani kleding in complete maatseries. Op het moment leveren wij alleen bovenkleding van Armani ( t-shirts en polo's )
In 1 pak zitten 8 of 10 stuks, hangt van het model af, in alle maten S,M,L,XL,XXL. Wij leveren op het moment de zomer collectie 2016 die je nu ook ziet hangen in de Armani winkels ( of Armani.com )


Wij leveren aan groothandelaren, reguliere winkels, outlets, webshops, handelaren, import en export, zowel in het binnen als in het buitenland.
Wij verkopen op factuur en u krijgt een Originaliteitsverklaring. Zo doet u prettig zaken met uw klanten, met ons, en u kunt verantwoorden waar u de handel vandaan heeft gehaald.


U bent van harte welkom in onze showroom! Wij hebben meer dan 18 recente modellen van de Armani collectie.


Voor info of een afspraak kunt u bellen op
06 25 111 000.


Prijs is Ä17,50 per stuk. Hoe hoger de afname hoe goedkoper de prijs.
Tot snel en wij wensen u goede zaken toe!


Advertenties van andere verkopers